Wednesday, February 17, 2010

kesedihan tahap melampau

"saya sedih... hua.."

"knp ni??? knp2.." dgn penuh persoalan di fikiran anda2 semua.

sbbnye kn.. saya kne balik kl ary sabtu, bkn kene, word yg betul n paling tepat is saya wajib balik kolej ary sabtu. huh! benci la.. x suke... rase cm nk tumbuk cermin sampai pecah. pntang tol la de bende lain kcu cuti saya.


cmni cite dia.. next week, 27hb, kolej kitorang de anjurkan festival 1 malaysia kt titiwangsa. mmg akan gempak r.. jom r join sekali. sume org pun blh g, saya menari mlm 2, :) *sedih2 pun sempat promote*. ok then saya jgk la jd ajk multimedia festival 2. ish! klu la blh tarik dri dh lme saye bla dr bt bende2 2 sume. (ops! jgn mrh epul. he..)

so nk dijadikan cite, bnyk sgt keje x siap lg sbb masing2 bz dgn exam midsem, interview x siap, mcm2 keje la, dh td saya dpt msg dr exco multimedia, (si epul tu la) sruh balik awal, *padahal awal sehari je, korang mesti rase mcm nk siku je aku ni kn*

tp xpe.. dun wory.. tiket x beli lg sebenarnye. haha.. pdn muke epul. wek2.. klu x dpt balik jgk gne je la alasan " tiket abis la epul.." mesti dia sanggup amik aku kt uma. i like! haha




ni la ajk2 multimedia festival.. diorg sume BEST!!

3 comments:

bUloH peRinDu.... said...

rjin nye la hai si epul 2..snggup dtng then pth blek ag ek..heee...=p

aKu PeRlU mEnUliS said...

haha. dia mmg kuat berjln.. mengade2. haha

bUloH peRinDu.... said...

bes 2 dpt best fren da mcm bf plak..