Thursday, February 25, 2010

sahabatku..(acccaakkk!) hehe

dr kiri: ad, aten, zihan(aku) n hana.. ha... diorg ni mmg best teramat sampaikn saya bersedia meluangkn mase mlm ni nk bercerita psl sahabat.* ha, korang yg dlm gmbr ni mesti terharu kn*

ok, hari ni saya just nk menghargai kwn2 saya.. hmm.. kdg2 rindu zaman sekolah dulu. tp nk wt cmne, mase x boleh diundur, yg penting skrg ni, dgn sape pun kite bersahabat, kite mesti jujur, ikhlas dan boleh menerima serta menghargai sahabat kita. jgn main kutuk2 belakang, bermuke2, tikam belakang, rampas kekasih kwn sendiri ke, ha.. xmo la mcm tu ye, x elok. he..

like this phrase,"kwn senang berenang-renang, kwn susah nk toleh pun payah", kate2 ni saya n kwn2 kt ukm ni slalu gunekan bile kitorang de masalah, he.. bia same2 sedar. *kredit to farhan isa yg mengepost phrase ni kt fb* :)

kt bwh ni saya sertakan name kwn2 baik saya dr zmn sekolah dulu la. *mane tau korang kenal kn*

TADIKA KEMAS:
1. nursyaza bt mardi
2.ira hafizurafiqa

SKSG:
1. suryati bt roslan
2. aini amira bt rahman
3. noor huda bt abdul razak
4. nur suhada bt shapie

SMKSG:
1. nor fazreena bt ma'amor
2. noor hazirah bt baharudin
3.nur liyana bt rosle
4. siti zawanah bt jamil
5. mohd aidil b. sahipaludin

KMJ:
1. nor syahida bt mat ali
2. rahayu bt hamzah
3. nur ellysa bt rahman

geng praktikum.
4. nurul ain
5. idafadhiratul najwa(kak ida)
6. siti khatijah (kak cat)

UKM:
1. norhanna bt hakimi
2. nor fathin bt ahmad
3.nur suhada bt kamar
4. nor fairuzi suhana
5. siti nurateera bt anuar
6. nurul hidayah bt wakiddin.
7. mohd shaiful b jasni

erm.. ramai gak kwn2 aku ni, de jgk kwn yg dh loss contack. tp xpe, saya tetap kenang kwn2 saya walau di mane mereka berade, chewah! skrg ni tggl nk tggu kad jemputan je, sape la agaknye yg kawin dlu. haha..

sayang mereka semua.. [pelengkap hidupku selama ini]

oleh itu, hargailah sahabat kita kerana mereka jugalah penentu masa depan kita.

orait. see ya!

2 comments:

ijad said...

selamat ber blog..

aKu PeRlU mEnUliS said...

ya, tenkiu.. just 4 fun.=)