Saturday, May 15, 2010

JOM heboh


jom jom jom jom, jom heboh2... keh3.. lagu ni je la i dgr bdk kecik sebelah i nyanyi mse i tgh tggu bas. mmg i pun nk join skali g jom heboh, first time la katekn, so agak excited trun awal ni kul 10.30pg, eh eh, xde la awal mne. tp lahai betul, punye la lme bas kt putrajaya ni tawaf agaknye, kul 12.15 bru la bas sampai. (angin betul rase, mcm nk sepak budak kecik yg asyik menyanyi tu pun ade. mackup pun dh ilang, haish)



kt atas ni muke orang yg bengang dgn bas, hehe. muke aku lg teruk kot tp still kne senyum ok. hehe..punye la pns berjln tgah2 hari kt tapak ekspo tu. yang si jom heboh ni pun satu, cube la wat konsert kt shoping komplek ke, dlm dewan yg de aircond ke, sedap sikit org rmi nk beramah mesra ngn artis, x pun blh jgk la masuk peraduan mcm2, ni x, tgh2 padang pns, makcik2 yg dtg semua nk cepat blk. hihi. termasuklah aku.. pusing2 x sampai 2jam pun dh nk balik. huh, berapi muke. dh boleh wat goreng telur.



antara artis yg ade, SOFAZ, FIZ FAIRUZ, PELAKON HOTEL MANIA, n ARTIS MENTOR. not bad la diorg2 ni, tp x la hot mne pun.
meh la tgk gmbr je.




tp ade satu bende je i terkilan, actually i mmg berangn nk jd pembaca berita or pengacara tv. dlu i suke tgk pesona nona, peserta olay total white yg piza menang tu, then skrg ni pun i suke tgk top host. so td dh terang2 ade ujibakat pembaca berita kt jom heboh tu tp i boleh segan2 nk masuk, then dh balik bru menyesal. x dpt nk tnjuk bakat yg ade. huhu..
lum de rezeki kot. cedih..~~



kempunan punye pasal i dok la bergmbr gak kt pentas Majalah 3 ni. hehe. lepas dh satu impian. posing ala2 pengacara gitu.. ok, i nk bermimpi dh.. fuh.. besnyer mimpi i.. wah....=)


4 comments:

ika_blewberrlyss... said...

menci..!!!
tp seyes! tdung u da brsrabut..keh3

aKu PeRlU mEnUliS said...

hehe.. tu la psl.. i sudah kepanasan banget..

Anonymous said...

hik...kate nak balik kg....asal kat sane lagi...faiz bz x jd anter ker??hik

aKu PeRlU mEnUliS said...

hei anonymous.. lebih baik kenalkn diri dlu. hehe. esok we all balik la. sibuk je.