Wednesday, May 12, 2010

jalan2 cari makan


ini PUTRAJAYA, ape dia ulang balik semula, put.. ra.. ja..ya.. ade 4 patah perkataan.
ok, i dh xde keje.


then, apabila penulis sudah malas nk menaip, dia akn buat mcm ni je, UPLOAD GMBR. kira explain gune gmbr je, kn lebih cepat phm. hehe
ini saya, dan wanita yg rmi org kate mcm kembar tu akk saya, n selalu org kate sayalah yg mcm akk, not fair ok. i mude remaja lg. 1st time naik bas g alamanda ni. niat hati nk g mkn KFC, dh lme x mkn ayam, berpntang mcm org yg bersalin jgk. tp sampai2 je kitorang mkn.... A&W
dgn root beernye yg sedap mmg best. mengade la plk gmbr budak atas ni.

i bukan ape, dekat seminggu i dok teman akk ipar i kt putrajaya ni, tolong masak je la yg bnyk, kms2 i x start lg. he.. so x bnyk material or something yg blh i kongsi ngn u all.

i just terharu bile i tekan button answer kt phone i mlm td i dgr lgu i don't believe u. saje la bf i nk bg i terharu. ok.. i tau i tibe2 masuk bab lain. =)

4 comments:

ika_blewberrlyss... said...

farhan ke yg nyanyi..??
hahak

aKu PeRlU mEnUliS said...

haha, klu dia yg nyanyi lg i terharu.

ika_blewberrlyss... said...

kah3..x psal ujan trun..hahaha

najwa said...

hahahaha