Saturday, May 1, 2010

lihatlah dunia..


itu dia...ecececeh.. nenek sorang ni, bukan main lagi dia timang2 cucu. hehe tggal 1hb mei 201o, lahirlah seorang baby boy yg comel loteh bernama anas al-hazim. *yg al tu i like* nk tgk gmbr lg?? nak ke?? alalala.. ok2, meh tgk lg







piwwit... yg ni paling comel, *yg pgg baby ke, yg dipangku itu ye yg comel* ehem2.. i la auntie pertama yg pgg baby ni. sure2 la dia mnje ngn i nnt.









come to pap
a..


inilah abg sulung i, apa? nmpk mude remaja? hehe, agak la.. tp umur dia dh 28 thn. *tp mmg dia selalu berlagak mude pun* skrg xleh la nk berlagak lg, cannot ye, u dh jd daddy ok!.knp zmn skrg mengade nk daddy plk, tu xpe lg, klu puppy lg la geli geleman i, mcm nme english kpd anak si binatang tut.................(lu pikir la sendiri) =p








ye kawan2, apabila kite terlihat gmbr baby disebelah jenama PUREEN itu, dan selepas lahirnye baby2 daripada kalangan family kite, sudah semestinya kite akan terfikir untuk membeli hadiah ye. haha.. ptg td abg op i col ajak g beli hadiah kt ALAMANDA. i share je ngn dia, about 20%. tp x byr lg pun, adik beradik x yah la berkira sgt. lahai, lahai..






ok2, pilih punye pilih kitorang chose hadiah yang ini...( dh macam model iklan kiki lala plk)
ok, knp gmbr yg satu ni kt tgh2, saje nk cri publisiti la ko ni. cak2 ,tomey x pilihan pakngah dia, sory to say la abg op, u punye gmbr i x sempat nk amik & klu ade pun i mls nk upload, kah3.. wah2, apesal post kali ni bnyk sgt gmbr ha? mmg anas ni bertuah lg sekali i katekan, yelah kn zaman i dlu mne la ade makcik2 i nk masukkn gmbr baby zihan yg comel ni dlm blog mereka. erm?? zaman dlu ade ke blog?.


orait, i janji ni gmbr yg last,






saje i n
k tunjuk gmbr dia terbukak mata terus bile nmpk i acak2 dia, ha.. dh kagum dh tu tgk auntie dia yg sorang ni. hehe.. tp knp muke dia sedih ye.. alahai..





eh2.. i tarik janji i, nk tunjuk lg satu je lg gmbr. boleh eh, boleh la.. ehem2... gmbr ni paling dinanti-nantikan,
sambungan dr post i yg before ni. tengok la.. anas dh pakai tilam yg atok buat, lembut nye.. kalah surface pampers jenama kotex ye. haha.. comel... ok lah, puas dh lah cite pasal anas, auntie dh ngntuk, titon dlu ye, nk kongsi tilam ngn anas la. he..


t
ata semua..

6 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
hik said...

uncung--uncung

ika_blewberrlyss... said...

yeah..!! da jd auntie...!
autie ika..hehe

aKu PeRlU mEnUliS said...

ika dh lme dh jd auntie, berlmbak2 anak sedara tah dari sape2 tah. hehe

ika_blewberrlyss... said...

haha..tw xpe..
smpai xknl..
tp yg ny knl sgt2..hehe\2 yg trikut xcited ckit...hahaak

Najwa said...

congrate..bru jd makcik ye..jp agi anak buah dh besar mesti ko y kne buli hahaha..